Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Lasernet

De consultants van FormLogic hebben ruim 12 jaar ervaring in de Lasernet consultancy. Aangezien Lasernet al geruim 20 jaar ontwikkeld wordt door Formpipe hebben we een groot deel meegemaakt in de groei van Lasernet. 

Software voor uw customer communications management

Lasernet is een innovatief product dat vaak gecombineerd wordt met Microsoft Dynamics 365. Onze consultants implementeren Lasernet met ieder gewenst systeem. Of dit nu een bekend ERP systeem is zoals SAP en Microsoft Dynamics. Of juist uw ERP systeem, onze consultants weten er raad mee! 

Automatiseren met Lasernet software

Automatiseren met Lasernet gaat erg eenvoudig. In tegenstelling tot andere high level software , levert Formpipe met Lasernet ook een automatiseringsschil welke naadloos aansluit bij de Designer. Ontvangen, sturen en distribueren van data en documenten naar meerdere kanalen. Alles is eenvoudig in te richten. Processen kunnen desgewenst in stroomdiagrammen weergegeven worden.

Complete software voor document management

De eenvoud van Lasernet zit hem in de applicatie. Formpipe weet de schermen overzichtelijk te houden zonder diepgaande kennis. Daar waar je de functionaliteit verwacht, bevind die zich ook. Daarnaast is zelfs versiebeheer inbegrepen! Ter vergelijk, veelal is versiebeheer bij de high end applicaties beschikbaar welke vele malen duurder zijn.

Hoe helpt Formlogic met haar consultancy

De consultants van FormLogic adviseren en realiseren met consultancy in Lasernet geautomatiseerde processen. Namelijk het vervaardigen van verschillende documenten zoals facturen, pakbonnen, brieven en stickers. Deze documenten zijn van eenvoudig tot zeer ingewikkeld in te delen. Zo hebben we voor een grote Nederlandse Telecom Provider een deel van het document management systeem ingericht met Lasernet. Daarnaast heeft FormLogic voor een handelsorganisatie welke werkt met Microsoft Dynamics 365 de documenten en stickers voor het magazijn geautomatiseerd. Allemaal met dezelfde gedachte, ten eerste eenvoud, ten tweede toekomstgericht en tot slot onderhoudbaar.

Waarom FormLogic voor Lasernet

Een wettelijke wijziging op uw documenten. Maar ook  aanpassingen in de huisstijl door de marketing afdeling. Daar komt nog bij dat u nieuwe brieven moet toevoegen. Herkent u dat? FormLogic wel! Daarom kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen middels onze consultancy. Laat u overtuigen en contact met ons op!