Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Over ons

Ieder bedrijf heeft communicatie zowel intern als extern. Onze uitdaging is uw vraagstuk. FormLogic is geen uitdaging te groot. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw DM systemen, ‘closed loop communicatie’ of bouwen van templates, dit is onze expertise!

We hebben klanten in uiteenlopende branches, van banken en verzekeraars, tot autodealers en transportbedrijven. 

Het is onze missie om klanten van MKB tot Enterprise met de specialistische vraagstukken omtrent Enterprise Content ManagementCustomer Communications Management en Document Management Systemen te helpen. 

Dolf van Rhijn
Eigenaar

FormLogic is specialist op het gebied van ECM, CCM en DM. FormLogic is EDP gecertificeerd bij Xplor. Kortom, FormLogic wordt gevraagd voor veel klussen waarbij de nadruk op de oplossing ligt en niet in het software pakket. Want een document in elkaar zetten, kan iedereen. Een compleet proces op zetten vraagt specialistisch werk. Hier is FormLogic namelijk zeer bedreven in.

De missie van FormLogic

FormLogic helpt bedrijven, organisaties en instellingen met het implementeren van een praktisch Document Managementsysteem (DM) en/of een Customer Communications Managementsysteem (CCM). Een DM- of CCM-systeem van FormLogic is een software-oplossing waarbij al uw documenten digitaal worden opgeslagen en beheerd op een centrale server. Vanuit deze plek kunnen medewerkers snel documenten vinden, delen, aanpassen en uitsturen.

De kracht van FormLogic is dat we vooral totaaloplossingen creëren en perfectioneren die ontzorgen en toekomstbestendig zijn. Onze systemen groeien dus mee met uw ontwikkelingen.  

De softwarespecialisten van FormLogic zijn zeer ervaren waardoor huidige documentstromen weer snel in goede banen worden geleid en nieuwe systemen solide worden ingericht.

FormLogic werkt zowel voor het MKB als voor multinationals. We zijn onder meer actief voor financiële dienstverleners, handelsondernemingen en bedrijven in de transport en logistieksector. Doordat we kwaliteitsoplossingen realiseren, kunnen we vertrouwen op langdurige en tevreden klantrelaties.