Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Coöperatief en goed met nieuwe technologie

Door Fred Hoogland

Coöperatief en goed met nieuwe technologie

FormLogic is voor Idemia meer partner dan leverancier. Dat is meteen duidelijk bij de eerste opdracht. Bij het implementeren van on-demand printwerk voor banking-business gaat FormLogic voortvarend en oplossingsgericht te werk. Ze zijn daaarbij niet bang voor sprongen in het diepe. Inmiddels is de derde opdracht succesvol afgerond en staat het vierde project alweer in de steigers.

Actief en betrokken

Doen wat je beloofd is voor FormLogic niet genoeg. Doordat de specialisten actief mee denken, komen ze geregeld met betere oplossingen. Zo hebben ze zich nadrukkelijk bewezen op het gebied van nieuwe technologie. Ze bijten zich vast en stoppen niet voordat ze een perfecte oplossing hebben. Zo wilden wij bijvoorbeeld “visual inspection” toevoegen en dat is dankzij het nodige researchwerk goed gelukt.

Punctueel

Werken met FormLogic is een zaak van vertrouwen en dat is niet uitsluitend te danken aan de aanwezige kennis en ervaring. De projecten die wij met elkaar aangaan worden netjes en naar tevredenheid afgerond. FormLogic vinkt alles keurig af in een open-punten-lijst en stopt niet voordat we helemaal tevreden zijn. Daarnaast is de communicatie duidelijk en de opvolging helder wat een positief effect heeft op de kwaliteit van de oplossing.

Geen spijt

FormLogic is een prettige en deskundige partner voor bedrijven die op zoek zijn naar high-end data-oplossingen en on-demand printing vraagstukken. Bel Dolf voor een afspraak waar je geen spijt van krijgt.

Idemia
Fred Hoogland
Bedrijfsleider Idemia