Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Meer rendement door een pragmatische aanpak

Door Dolf van Rhijn

Meer rendement door een pragmatische aanpak

Bij de eindklant wil je niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Een partnership waarbij je weet wat je aan elkaar hebt, is dus cruciaal. DocVisie en FormLogic slaan daarom vaak de handen ineen om CCM-systemen te implementeren bij klanten. Met de jarenlange ervaring en know-how van FormLogic op het gebied van Outputmanagement en CCM is zij een ware sparringpartner.

“Er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden. Met FormLogic sparren wij graag over het inrichten van het proces voor de (eind)klant”, aldus Roberto van den Heuvel – Director Business Unit ICT.

Snel beslissen

Roberto gaat verder: “De pragmatische aanpak van FormLogic zorgt ervoor dat we veel tijd besparen en snel kunnen beslissen. Dat kan omdat de organisatie plat is en de lijnen kort zijn. We ondervinden dus geen hinder van tijdrovende procedurele stappen die de voortgang van een project onnodig vertragen.”

Waardevolle samenwerking

Ook de klanten van DocVisie profiteren optimaal de van de samenwerking met FormLogic. Door het unieke CCM-platform Connect zijn zij in staat om sneller aan stakeholders te presenteren. Hierdoor komen projecten sneller van de grond, renderen oplossingen beter en resulteert het bovendien in meer vervolgopdrachten. De rekensom is snel gemaakt.

Aan wie beveelt DocVisie FormLogic aan?

“Organisaties die op het gebied van Outputmanagement en CCM alle technologische mogelijkheden willen benutten om zodoende structureel meer rendement te genereren, doen er verstandig aan om FormLogic in te schakelen,” aldus Roberto.

DocVisie B.V.
Roberto van den Heuvel
Director Business Unit ICT