Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Uw centrale repro optimaal benutten in Corona tijden​

Door Dolf van Rhijn

Uit het scala aan oplossingen die FormLogic ondersteund, willen wij u van Objectif Lune de Connect Send module onder de aandacht brengen.

Connect Send is dé oplossing

Dan is het goed om te weten dan Objectif Lune met de nieuwe Connect®Technologie hiervoor een oplossing biedt waarbij de gebruiker thuis zijn document kan printen. Eenvoudig naar een lokaal geïnstalleerde virtuele printer. Na de print krijgt de gebruiker automatisch een keuzescherm waarbij de gebruiker zijn of haar specificaties kan aangeven.

In de centrale repro afdeling binnen uw bedrijf, wordt de opdracht ontvangen op een dashboard. Daar kan de opdracht geselecteerd worden en kan deze verder centraal verwerkt worden.

Het nieuwe normaal met Connect Send

Nu, deze Corona tijden waarin thuiswerken voor vele het nieuwe normaal is geworden. Ook in deze tijd begrijpen wij als geen ander de waarde van het centraal en professioneel kunnen laten printen van documenten. Printen op het juiste briefpapier. 

Deze documenten daarna laten verpakken (couverteren) . Ondanks dat we veel digitaal doen stellen ontvangers het nog steeds op prijs bepaalde documenten over de post te ontvangen. Soms zit hier zelfs een juridische eis aan.

Meer weten over Connect Send

Wilt u meer informatie over Connect Send, of heeft u interesse in een demo? Laat het ons dan weten. Vanzelfsprekend kan de demo ook op afstand.

Hoe neemt u contact op met FormLogic?

Wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan het  formulier in. Geef hierin kort aan wat uw vraag is. De medewerker met relevante expertise neemt dan contact met u op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen. 

Indien u graag gebeld wil worden, vergeet dan niet uw telefoonnummer achter te laten, zodat wij u kunnen bereiken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn