Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Team

Graag stellen wij ons team van FormLogic aan u voor. Hebben wij u kunnen overtuigen van onze expertise dan zult u met een of meer van onze medewerkers intensief contact hebben. Want wij bouwen niet zo maar een oplossing, néé! wij bouwen uw oplossing. Samen met u en uw medewerkers ervoor zorgen dat iedereen tevreden is. Wij staan voor u klaar! 

Wil u weten hoe we werken? Kijk dan hier voor onze werkwijze.

Ons team FormLogic

Dolf van Rhijn

Dolf heeft in 2013, na veel ervaring te hebben opgedaan, FormLogic opgericht. Gestart als zzp’er heeft Dolf werkzaamheden verricht voor o.a. banken, verzekeraars, telecombedrijven. In 2016 is de stap gezet om verder te groeien met personeel. Dolf heeft de ambitie om van FormLogic een prachtig consultancy bedrijf te maken met jarenlange tevreden klantrelaties.

Dolf is eigenaar en technisch architect voor CCM en DM

Dolf heeft 18 jaar ervaring in de consultancy.

Architect
4.5/5
Technisch Senior Consultant
4.5/5
Ontwikkelaar (.NET)
3.7/5

Rob Steevensz

Rob heeft jarenlang ervaring en kennis opgedaan in de communicatie industrie bij een globale speler. Rob was eindverantwoordelijk in verschillende rollen voor zowel inbound en outbound processen als ook de vertaling van communicatie vraagstuk naar technische uitvoerbaarheid. Rob zijn rol is adviserend naar klanten geweest. Eind 2018 is Rob bij ons in dienst getreden. Rob is een gedreven medewerker die de klantwens goed vertaald naar de techniek. Hij is eager om nieuwe kennis op te doen en is van vele markten thuis. Ook op het gebied van data visualisatie heeft hij ruime ervaring.

Rob is technisch senior consultant voor de grafische markt, CCM en DM.

Rob heeft 21 jaar ervaring in de consultancy.

Rob is Hyland Certified Professional

Senior Consultant CCM en DM
4/5
Senior Consultant Grafisch
4.4/5
Ontwikkelaar (html, js, css)
3/5
BI Consultant (Tableau, Clicksense)
3.2/5

Stevens Sparks

Steven heeft voorheen bij ons stage gelopen en heeft een erg goede indruk achtergelaten en is daarom sinds 2021 als consultant bij ons in dienst. Hij is nu al niet meer weg te denken uit het team.

Hij heeft een enorme drive om onze klanten optimaal te ondersteunen. Steven richt zich nu voornamelijk op de implementaties van CCM en DM.

Steven is technisch medior consultant voor CCM en DM.

Medior Consultant CCM en DM
3/5
Ontwikkelaar (.NET)
2.5/5

Maikel van Bree

Maikel is software ontwikkelaar bij FormLogic voor de specialistische uitdagingen in .NET. Daar waar de standaard software niet toereikend is, maakt hij de verbinding om het project tot een succesvol einde te brengen.

Voor Maikel maken we het interessant, want saai daar houd hij niet van. Wij zorgen dat hij getriggerd blijft. 

Ontwikkelaar (.NET)
4/5

Marije Basstein

Marije heeft jarenlange ervaring als account manager. Als onze account manager én rechterhand binnen FormLogic vertaald zij uw wensen optimaal naar een vlotte realisatie.

Nastreven van perfectie staat bij Marije hoog in het vaandel. “Iedere deal is uniek en heeft daarom binnen FormLogic ook de persoonlijke aandacht welke het verdiend”.

Janine (Jay) Ch. Dijkhoff- De Windt

Janine is vanuit Aruba, verantwoordelijk voor onze prospects en klanten op de caribische eilanden. 

Zij is een gedreven General Manager om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de gewenste oplossingen. Janine is nieuwsgierig aangelegd en wil tot op de bodem weten wat onze klanten beweegt.

Abraham da Silva

Abraham begint zijn ICT carrière bij FormLogic. 

De vriendelijkheid van Abraham zal niet onopgemerkt blijven, omdat hij het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten op support. 

Rowan van der Vleuten

Rowan is onze enthousiaste stagiaire, van het Koning Willem I College in Den Bosch. 

Rowan heeft ervoor gekozen om ook zijn tweede stage bij FormLogic te lopen. Hij zal in de periode tot en met januari 2023 bij ons stage lopen.

Ontwikkelaar (.NET)
3/5

Dorry van Kessel

Dorry zorgt voor de administratie binnen FormLogic. Inkoop en verkoop worden feilloos geregeld. Mochten er toch nog vragen zijn, worden deze door haar in overleg opgelost.

Fotografie verzorgd door Saeys