Als onafhankelijke leverancier van CCM consultancy en -software werkt FormLogic met de meest toonaangevende softwarepakketten in het CCM domein. Zo werken we onder andere, maar zeker niet uitsluitend, met de volgende pakketten:

Lasernet – Formpipe

Lasernet is in de basis uitermate geschikt voor MKB toepassingen, maar komt ook uitstekend tot haar recht bij grotere bedrijven. Meer dan 2.000 bedrijven door heel Europa hebben zich voor diverse toepassingen al succesvol van Lasernet bediend. FormLogic is dan ook trotse reseller van dit veelzijdige softwarepakket waarmee wij al jaren de meest uiteenlopende oplossingen bouwen. Voor meer informatie over Lasernet klik hier.

 

Planet Press – Objectif Lune

Met wereldwijd duizenden succesvolle implementaties is Planet Press een Document Management softwarepakket met internationale allure. Van het verwerken van retour komende documenten tot het aansturen van hoog volume printers; Formlogic heeft jarenlange ervaring in het bouwen van complexe oplossingsgerichte applicaties met Planet Press. Wij kunnen u voor de meest uiteenlopende vraagstukken van professionele consultancy voorzien. Meer weten over Planet Press? Klik hier.

 

Printnet/Inspire – GMC

Of het nu gaat om rekeningafschriften geproduceerd door enkele van de grootste Nederlandse banken of Dynamic Communications waarbij vanuit een PDF HTML documenten opgebouwd worden; Formlogic heeft met Printnet en diens opvolger Inspire diepgaande kennis en uitgebreide ervaring opgedaan in het bouwen van grote bulkoplossingen. Wij kunnen u niet alleen consultancy leveren, maar u ook vergaand ontzorgen in de ingewikkelde processen die met Printnet en Inspire mogelijk zijn. Uitgebreidere informatie over Printnet en Inspire is hier te vinden.