Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Technisch Consultant

FormLogic helpt bedrijven en organisaties met het implementeren van een praktisch Document
Managementsysteem (DM) en/of een Customer Communications Managementsysteem (CCM). Een
DM- of CCM-systeem van FormLogic is een software-oplossing waarbij documenten digitaal worden
opgeslagen en beheerd op een centrale server. Vanuit deze plek kunnen medewerkers snel
documenten vinden, delen, aanpassen en uitsturen. FormLogic is onder meer actief voor financiële
dienstverleners, handelsondernemingen en bedrijven in de transport- en logistieke sector.

Voor de versterking van ons team van softwarespecialisten zijn wij op zoek naar een

Technisch Consultant m/v
die goed kan programmeren en communiceren
40 uur per week

Als je nog niet veel ervaring hebt is dat geen probleem, want gelukkig voor ons ben je wel leergierig en enthousiast. Je hebt het talent om processen te analyseren en gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen.

Aan de ene kant kun je je heel goed focussen en zelfstandig werken en aan de andere kant houd je het overzicht en ben je klantgericht. Je verstoppen achter je beeldscherm kan dus niet.

Het werk dat jij maakt is belangrijk. Het implementeren van een Document Managementsysteem of een Customer Communications Managementsysteem is namelijk geen kinderspel.

Je bent voor onze klanten een toetsenbordtovenaar. Iemand die migraties doorvoert en andere systemen aan elkaar koppelt. Je gaat ervoor zorgen dat onze opdrachtgever vlekkeloos met haar klanten kan communiceren. Online en offline. Aan jou zal het niet liggen.

Om je werk goed te kunnen doen moet je wel een gerichte technische opleiding hebben gevolgd, niveau HBO/WO. Bijvoorbeeld Informatica, ICT, Business IT en Management of Bedrijfskundige Informatica. Oh ja, kennis van SQL en/of andere programmeertalen is vanzelfsprekend. Over talen gesproken, Nederlands en Engels beheers je, of course.

Heb je al wat kennis hebt van DM, CCM en printeraansturing? Dat is natuurlijk top en heb je een streepje voor.

Werken bij FormLogic

FormLogic houdt kantoor in Best (net boven Eindhoven). We zijn een goed stel samen en houden van een goede sfeer. We maken goed werk en daarom groeien we. Als deze functie jou op het lijf geschreven is, stuur dan je e-mail sollicitatie naar werkenbij@formlogic.eu. Je mag Dolf overigens ook bellen voor meer informatie en om jezelf aan te bevelen.

Dit is het telefoonnummer:  085 7602750