Vacature: Technisch Consultant CCM

Wij zoeken een nieuwe collega!

Over ons:
FormLogic BV is dé onafhankelijke leverancier van Customer Communication Management (CCM) consultancy en – software. Wij ontwerpen en realiseren vergaand gepersonaliseerde, gebruiksvriendelijke en effectieve softwareoplossingen voor de meest uiteenlopende CCM en Output Management vraagstukken. Deze oplossingen lopen uiteen van volledig maatwerk applicaties gericht op B2B processen tot creatie, levering en opslag rondom outbound B2C communicatie.
Of het nu gaat om advies bij implementatie, softwarevergelijkingen, consultancy voor bestaande softwarepakketten of tailor-made processen en software; onze jarenlange ervaring en professionele consultants garanderen onze opdrachtgevers een onafhankelijk advies op maat, zowel on-site als remote. Wat software betreft werkt FormLogic BV onder andere, maar zeker niet uitsluitend, met Printnet/Inspire van GMC, Planet Press en de nieuwe Connect versies van Objectif Lune, Lasernet van Formpipe en Formscape/Transforms van Bottomline.

Wat ga je doen?

Als Technisch Consultant ontwerp je in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers maatwerk softwareoplossingen voor diverse toepassingen. Je gebruikt hiervoor naast en binnen de CCM software de nieuwste web technologieën zoals HTML5, CSS, JavaScript en .Net. Denk bijvoorbeeld aan een closed-loop systeem binnen een bestaande couverteerstraat, een mobiele applicatie voor snelle dataverzameling met bijbehorende archiverings- en verwerkingsmogelijkheden, of het automatiseren van digitale en fysieke in- en outbound klantcommunicatie.

Hiernaast vervul je een adviserende rol ten opzichte van opdrachtgevers op het gebied van CCM software en processen, en verzorg je trainingen en coaching met betrekking tot deze software en processen.

Wat verwachten wij van je?
– Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
– Je werkt goed in teamverband, maar kan ook prima zelfstandig uit de voeten.
– Je bent klantgericht en communicatief vaardig.
– Geen 9-tot-5 mentaliteit.
– Kennis van HTML5, CSS, JavaScript .Net of de genoemde CCM softwarepakketten is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?
– Een uitdagende en afwisselende functie met ruime doorgroeimogelijkheden.
– Een enthousiast, klein team met een gezellige en informele cultuur.
– Een passend salaris, afgestemd op jouw functie.
– Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop en auto van de zaak.

Motivatie en enthousiasme wegen zwaarder dan opleiding en ervaring. Interne training en opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op! We ontvangen graag je CV en motivatie via werkenbij@formlogic.eu. Voor vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen via bovenstaand e-mail adres, of via +31 (0)85 76 02 750.