Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Werkwijze

Hoe kan FormLogic mij helpen met mijn Document Management Systeem

Wanneer u overtuigd bent van onze kwaliteiten, dus wanneer we samen uw Document Management Systeem, ook wel DMS genoemd of uw Customer Communications Management proces gaan bouwen, hanteert FormLogic een aantal stappen.

De vraag

U heeft een vraag. U wil een aanpassing aan uw huidige systeem. U wil uw huidige systeem vervangen in een toekomst bestendig systeem. Kortom uw wil innoveren. U neemt contact met ons op en legt uw situatie voor. Door FormLogic in te schakelen heeft u toegang tot de beste specialisten. Deze specialisten gaan met u de volgende stappen uitvoeren.

Het onderzoek van uw omgeving

Samen gaan we uw Document Management Systeem bekijken. Hoe het is ingericht, waar kunnen we uw wensen plaatsen. Zijn er aanpassingen nodig in de huidige inrichting. Welke mogelijkheden biedt het systeem. Kortom, hoe gaan we het maximale eruit halen! Dit onderzoek is het uitgangspunt van de schriftelijke Project Definitie afgekort de PD.

Een project definitie maakt het helder en duidelijk

Een Project Definitie kan er in verschillende smaken zijn. FoTo bevat een functioneel en technisch ontwerp. Een SOW is een Statement of Work. Al deze documenten zijn bedoeld om uw vraag op papier te zetten zodat het duidelijk is voor iedereen wat we gaan doen. Wij maken onze Project Definitie en nemen deze met u door. Met een correcte Project Definitie kunnen wij een kostenschatting gaan doen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Kostenschatting

Onze kostenschatting is op basis van nacalculatie. Dit wil zeggen dat de werkelijk gemaakte uren betaald worden. Op basis van het PD kunnen we een inschatting maken. Inschattingen worden altijd gemaakt met de informatie welke we op dat moment voor handen hebben. Meer informatie in de Project Definitie zorgt automatisch voor een betere schatting. Maar niemand kan in de toekomst kijken, daarom kunnen we tussentijds ook altijd het PD aanpassen.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering heeft u contact met onze Project Manager. De Project Manager bewaakt het PD en stuurt de consultants aan. Hij communiceert met uw contactpersoon. Zo kan de consultant zijn focus op het werk houden en heeft u één aanspreekpunt. Mocht tijdens het project blijken dat er aanpassingen nodig zijn, kunt u dit bespreken met de Project Manager.

Oplevering van de oplossing

De oplevering van de oplossing zal samen plaatsvinden. Soms betreft het een kleine aanpassing, maar soms ook de (deel)oplevering van een volledig nieuw Document Management Systeem. Alle opleveringen zijn bij ons even belangrijk. En na de oplevering?

Garantie

Betrokkenheid is een van onze kernwaarden. De oplevering van een succesvolle opdracht is het startsein van mogelijk een langdurige klantrelatie. Dus wij blijven voor u klaar staan.