ECM structureren om DM en CCM te perfectioneren

Enterprise Content Management structureert en beheert data

Content is divers. Qua bestandsformaat en toepassing. Content kan een geprinte brief zijn of een e-mailbericht. Een MS Word-bestand of een Pages-document van Apple. Of een jpg, png, svg, pdf of eps-bestand. Content is ook film en geluid. Content komt ook binnen in je organisatie. Dat vraagt om structuur.

ECM-structureren-en-beheren

Enterprise Content Management oplossingen van FormLogic laten uw organisatie efficiënter presteren en communiceren

Content structureren = data beheren

Elk bedrijf of instelling heeft te maken met ongestructureerde content en zonder een duidelijk structuur wordt het chaos. Immers als een foto in de database moet worden opgeslagen zonder een duidelijke omschrijving en titel of bestandsnaam, zal de foto vermoedelijk voor eeuwig in het systeem verdwijnen en onvindbaar blijken. FormLogic voegt metadatavelden toe aan elk bestand volgens een bepaald systeem. Hierdoor is het voor iedereen in de organisatie – die daartoe gemachtigd is – a piece of cake om elk willekeurig bestand op te vragen en te (her)gebruiken. 

FormLogic is uw gids in content management

FormLogic heeft veel ervaring in het structuren van alle vormen van content. We zijn bedreven in het verrijken van data door relevante informatie op te halen, uit te lezen of bij te voegen. Zo krijgt ook uw organisatie grip op data waardoor zaken als Document Mangagement en Customer Communications Management worden geperfectioneerd.

ecm-kapstop-voor-dm-en-ccm

Duidelijkheid bespaart tijd

Documenten komen uw organisatie binnen via traditionele post of online. Daarnaast produceren de diverse afdelingen ook het nodige aan content. Voor intern gebruik of voor externe toepassingen. Enterprise Content Management is een middel om al die databestanden – en dat kunnen er best veel zijn – goed te labelen. Puur een naam geven aan een document is niet voldoende.

Een foto met daarop afgebeeld winkelende mensen die de naam winkelende mensen meekrijgt, heeft nauwelijks betekenis. Door aan de foto het tijdstip, jaartal, de locatie en andere kenmerken toe te voegen, is deze content makkelijk te traceren en snel opvraagbaar voor hergebruik. Heel praktisch als u een nieuwsdienst of persagentschap heeft. Hoe meer informatie wordt toegevoegd aan een document, op des te meer zoekvragen het reageert en snel tevoorschijn komt.

formlogic-komt-graag-even-langs

Enterprise Content Management goed structureren vraagt om de expertise van FormLogic. U bent welkom bij ons in Best maar we reizen net zo lief naar u toe om u te adviseren.