Document management software van Formpipe Lasernet

Gebruiksvriendelijk en goed functionerend in combinatie met Microsoft Dynamics 365

 Formpipe Lasernet is een document managementsysteem dat zich bijzonder thuisvoelt in een ERP-omgeving van Microsoft Dynamics 365. Lasernet biedt gebruikers een intuïtieve drag-and-drop-interface waarmee ze snel en eenvoudig documenten kunnen ontwerpen, distribueren en bijwerken. Documenten archiveren, gegevens opzoeken en ophalen gaat zonder omwegen. Het Lasernet-archief is bovendien rijk aan informatie en laat zien wanneer naar wie en hoe een document is verzonden. 

Lasernet voor Document Input Management

Met Lasernet Document Input Management upload u elk elektronisch document tot een krabbel op papier of een combinatie van beide. Deze software kan uw documenten foutloos ontvangen, lezen, valideren en uploaden.


Lasernet
Vault365

Lasernet Vault365 ondersteunt Dynamics 365-migraties en bied tevens een veilige optie voor gegevens en documenten. LasernetVault365 is een slimme en toekomstbestendige oplossing die u en tijd en geld bespaart.


Lasernet voor Business Central

Met de Lasernet-connector voor Dynamics 365 Business Central heeft uw bedrijf of organisatie  een geweldige tool voor het perfect opmaken, beheren en distribueren via elk kanaal van rapporten en documenten.


Formpipe
Cloud

U wilt geen zorgen meer over hosting, back-ups, databeveiliging, onderhoud en upgrades? Formpipe Cloud is een perfecte oplossing. U bespaart fors op tijd en geld en voorkomt slapeloze nachten. En Formpipe Cloud is altijd up to date.

FormLogic is een gecertificeerd partner van Formpipe Lasernet

Klant aan het woord

"Optimaliseren van de documentstromen bij meerdere werkmaatschappijen"

In 2021 was ik op zoek naar ondersteuning om ons te helpen met allerlei vragen die we hadden op het gebied van inrichting en beheer van Lasernet (Document Managent Software). Ik kwam in contact met FormLogic. In eerste instantie heeft Dolf van Rhijn mijn collega opgeleid. De hands-on training, waarbij het lesmateriaal bestond uit onze specifieke situatie gaf ons direct al veel inzicht, oplossingen en verbeteringen.

De uitdaging
Toen we later besloten om onze diverse werkmaatschappijen onder te brengen in 1 omgeving in Navision zag ik meer mogelijkheden om onze documentenstroom verder te optimaliseren.

Doelstelling
Onze doelstelling was om het aantal varianten van al onze documenten te reduceren, maar ook om het beheer te vereenvoudigen. Met Dolf hebben we in een vooronderzoek deze uitgangspunten verder uitgewerkt.

Het resultaat was tweeledig:
1. We hebben de huidige en gewenste technische inrichting en processen in beeld gebracht. Dit heeft geresulteerd in sterk vereenvoudigde opbouw van de scripts. Uit ervaring zien we dat het beheer en de performance significant verbeterd is.
2. Doordat we de bedrijven hebben samengevoegd konden we ook het aantal documenten terugbrengen. Dit betekende concreet dat we voor bijv. de facturen het aantal documenten van 13 terug konden brengen naar 2 documenten. Het hele project, waarbij we al onze documenten hebben herzien, hebben we in 2 maanden succesvol kunnen afronden. Hierbij werden we in alle fasen, van het (technische) raamwerk tot de concrete inrichting, ondersteund door FormLogic.

Kwalificaties
• Deskundig
• Oplossingsgericht: van abstract tot realisatie
• Flexibel: staat voor je klaar als er vragen zijn
Klaas de Graaf
Koninklijke Boom uitgevers | Delivery manager | ERP

FormLogic en Lasernet: een sterke combinatie van kwaliteiten

FormLogic heeft ruime ervaring met Lasernet van Formpipe. Het voordeel van Lasernet is dat iedereen er met een training er zonder gedoe mee kan werken. FormLogic verzorgt trainingen op maat voor uw medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden.

lasernet-training-bij-formlogic

Dolf van Rhijn, eigenaar FormLogic

De consultants van FormLogic hebben ruim 15 jaar ervaring in de Lasernet consultancy. En omdat Formpipe al zo’n 20 jaar met Lasernet aan de weg timmert, hebben we een groot deel van de ontwikkeling en groei van Lasernet meegemaakt. We kunnen daarom stellen dat Lasernet geen geheimen heeft voor consultants van FormLogic.

Software voor uw customer communications management
Lasernet is een innovatief product dat vaak gecombineerd wordt met Microsoft Dynamics 365 maar de consultants van FormLogic implementeren Lasernet in ieder gewenst systeem. Dus niet alleen in een bekend ERP-systeem is zoals Microsoft Dynamics 365 of SAP maar ook in een minder conventioneel ERP-systeem of maatwerk ERP-systeem.

Automatiseren met Lasernet software
Automatiseren met Lasernet gaat erg eenvoudig. In tegenstelling tot andere high level software, levert Formpipe met Lasernet ook een automatiseringsformat dat naadloos aansluit bij de Designer. Het ontvangen, versturen en distribueren van data en documenten van en naar meerdere kanalen is eenvoudig in te richten. Processen kunnen desgewenst in stroomdiagrammen weergegeven worden.

Complete software voor document management
De eenvoud van Lasernet zit hem in de applicatie. Formpipe weet de schermen overzichtelijk en logisch voor de gebruiker te houden. Daar waar je functionaliteit verwacht, is die ook. Daarnaast is zelfs versiebeheer inbegrepen. Bij de meeste high end applicaties is versiebeheer een extra investering

Hoe helpt Formlogic klanten met Lasernet?
Naast het geven van advies helpt FormLogic haar klanten bij het implementeren en realiseren van geautomatiseerde Lasernet processen. Zoals bij het eenvoudig omzetten van data naar documenten, maar ook ingewikkelde processen en koppelingen naar externe bronsystemen bouwen we met Lasernet.

Bij het omzetten van data naar documenten kunt u o.a. denken aan het vervaardigen van facturen, pakbonnen, brieven of etiketten. Sommige van deze documenten zijn vrij eenvoudig te realiseren, weer andere zijn daarentegen complex en ingewikkeld.

Zo hebben we voor een grote Nederlandse telecomprovider een deel van het document management systeem ingericht met Lasernet. Daarnaast heeft FormLogic voor een handelsorganisatie welke werkt met Microsoft Dynamics 365 de documenten en stickers voor het magazijn geautomatiseerd. Allemaal met dezelfde gedachte: mensen moeten eenvoudig mee kunnen werken, het moet toekomstgericht zijn en goed onderhoudbaar.