Document management software van Quadient Inspire

Ongeëvenaarde oplossingen van Quadient voor bedrijfskritische communicatie

logo-quadient-inspire

Quadient legt met Inspire oplossingen de lat hoog. Bedrijven die zich willen onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten door ze een betere algehele klantervaring te bieden kiezen voor oplossingen van Quadient. Niet alleen grote financiële dienstverleners maar ook kleine bedrijven die perfecte klantcommunicatie nastreven zijn blij met de oplossingen van Quadient. Met klanten over de hele wereld wordt Quadient ondersteund door experts als Gartner, Forrester, en Aspire.

Quadient® Inspire Flex

Inspire Flex is een krachtige CCM-oplossing voor ondernemingen, die klantervaringen optimaliseert. Gebruikers zonder technische achtergrond kunnen op een veilige manier gepersonaliseerde documenten ontwerpen, beheren en leveren.

Quadient® Inspire Evolve

Inspire Evolve is een krachtige cloud-oplossing voor customer communication management voor grote en middelgrote bedrijven. Zonder technische aanleg kunnen gebruikers veilig communicatiemiddelen ontwerpen, personaliseren en leveren.

Quadient® Inspire Journey

Inspire Journey is een stabiele cloud-oplossing die mapping-, analyse- en operationele efficiëntie integreert om uitzonderlijke ervaringen mogelijk te maken die de klant belangrijk vindt. Dankzij snelle implementatie kunnen gebruikers er snel mee aan de slag.

Quadient® Inspire Impress

Quadient Impress maakt een complete automatisering van communicatie voor kleine en middelgrote bedrijven mogelijk. U kunt overal vandaan documenten verwerken, beheren en versturen via verschillende kanalen zoals print en digitaal.

FormLogic is een gerespecteerd partner van Quadient Inspire

visual-formlogic-quadient

FormLogic en Quadient Inspire: high level software en trainingI

Klanten die kiezen voor Quadient Inspire oplossingen, kiezen voor bewezen kwaliteit en know-how. FormLogic is ervaren met Quadient Inspire implementaties op maat, inclusief trainingen voor medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden.

training-medewerker-klant
dolf-van-rhijn-quadient-inspire-expert

Dolf van Rhijn, eigenaar FormLogic

FormLogic heeft veel consultancy-ervaring met Quadient Inspire. Daarnaast zijn we meegegroeid van PrintNet naar Inspire. We hebben deze software o.a. geïmplementeerd bij verschillende grote Nederlandse banken en print service providers in Nederland. 

High level software voor customer communications management
De consultants van FormLogic kunnen u helpen bij de implementatie en onderhoud van de Quadient Inspire software (voorheen GMC Inspire).

Bovendien hebben we ervaring in het aansluiten van PrintNet of Quadient Inspire op andere automatiseringsoplossingen. Bent u op zoek bent naar extra (tijdelijke) capaciteit? Wilt u aanpassingen in uw huidige oplossing maken? Of een compleet nieuwe implementatie? FormLogic kan u uitstekend hiermee helpen door onze jarenlange ervaring met consultancy op Quadient Inspire.

Document managementprocessen in Quadient Inspire
Bij FormLogic maken we met Quadient oplossingen veilige geautomatiseerde processen zoals het vervaardigen van verschillende documenten als bankafschriften, brieven, polissen en flyers. Deze documenten mogen zowel eenvoudig als zeer ingewikkeld zijn. Zo hebben we voor een grote Nederlandse verzekeraar dé polis gemaakt. Dit is één ontwerpsjabloon waarin alle verzekeringen in voorkomen, inclusief alle denkbare condities.

In tegenstelling tot de polis hebben we ook voor een Nederlandse bank 60 brieven gemaakt. Brieven voor verschillende afdelingen. Allemaal met dezelfde gedachte: eenvoud, toekomstgericht en onderhoudbaar.

Waarom FormLogic voor Inspire?
Voor wettelijke wijzigingen op uw documenten of voor aanpassingen in de huisstijl door de marketingafdeling. Of voor het toevoegen van nieuwe brieven. Heeft u een wildgroei aan documenten, of juist nieuwe documenten welke u toegevoegd wil hebben? Neemt u dan contact op en laat ons u overtuigen!

Quadient is een oplossing uit: “Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms”.