Document management software van Objectif Lune

Perfect functionerend klantcommunicatie systeem voor ambitieuze bedrijven

objective-lune-logo-oranje-zwart

Objectif Lune is een topspeler op het gebied van klantcommunicatie. Met geavanceerde software zijn ze een waardevolle speler op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen, documentopmaak, multi channel output en capture oplossingen. Organisaties die met Objectif Lune werken, kiezen voor een flexibel platform voor het ontwerpen en automatiseren van hun klantcommunicatie via geprinte documenten, websites, e-mail en mobiele apparaten.

PlanetPress®

Connect

PlanetPress® Connect is ontwikkeld om administratieve of financiële informatie die bedrijven uitwisselen met hun klanten mogelijk te kunnen maken. Dit kunnen zowel digitale documenten zijn als documenten ten behoeve van fysieke post.

PReS®

Connect

Bedrijven en instanties die regelmatig razendsnel grote oplages documenten willen afdrukken, of e-mails en webpagina’s willen produceren beschikken met PReS®Connect over een snelle, slimme en efficiënte software-applicatie. 

PrintShop Mail

Connect

Printshop Mail Connect is een stand alone applicatie waarin bedrijven en organisaties eenvoudig e-mails en drukwerk kunnen ontwerpen en samenstellen met variabele gegevens t.b.v. gerichte promotionele communicatie-uitingen.

Capture OnTheGo®

Connect

Met Capture OnTheGo® kunnen medewerkers online data op hun telefoon, tablet of laptop invoeren in het eigen document managementsysteem, formulieren ontwerpen en processen voor leveringsbewijzen automatiseren.

FormLogic is een gecertificeerd partner van Objectif Lune

document-management-archiveren

Klant aan het woord

"Coöperatief en goed met nieuwe technologie"

FormLogic is voor Idemia meer partner dan leverancier. Dat is meteen duidelijk bij de eerste opdracht. Bij het implementeren van on-demand printwerk voor banking-business gaat FormLogic voortvarend en oplossingsgericht te werk. Ze zijn daarbij niet bang voor sprongen in het diepe. Inmiddels is de derde opdracht succesvol afgerond en staat het vierde project alweer in de steigers.

Actief en betrokken
Doen wat je beloofd is voor FormLogic niet genoeg. Doordat de specialisten actief mee denken, komen ze geregeld met betere oplossingen. Zo hebben ze zich nadrukkelijk bewezen op het gebied van nieuwe technologie. Ze bijten zich vast en stoppen niet voordat ze een perfecte oplossing hebben. Zo wilden wij bijvoorbeeld “visual inspection” toevoegen en dat is dankzij het nodige researchwerk goed gelukt.

Punctueel
Werken met FormLogic is een zaak van vertrouwen en dat is niet uitsluitend te danken aan de aanwezige kennis en ervaring. De projecten die wij met elkaar aangaan worden netjes en naar tevredenheid afgerond. FormLogic vinkt alles keurig af in een open-punten-lijst en stopt niet voordat we helemaal tevreden zijn. Daarnaast is de communicatie duidelijk en de opvolging helder wat een positief effect heeft op de kwaliteit van de oplossing.

Geen spijt
FormLogic is een prettige en deskundige partner voor bedrijven die op zoek zijn naar high-end data-oplossingen en on-demand printing vraagstukken. Bel Dolf voor een afspraak waar je geen spijt van krijgt.
Fred Hoogland
Bedrijfsleider Idemia

FormLogic en Objectif Lune: kwaliteit, actualiteit en training

FormLogic heeft ruime ervaring met diverse producten van Objectif Lune. Deze software-applicaties krijgen jaarlijks twee functie-updates. Werken met Objectif Lune software vereist training. FormLogic verzorgt trainingen op maat voor uw medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden.

bedrijfstraining-objectif-lune-bij-formlogic
dolf-van-rhijn-eigenaar-formlogic

Dolf van Rhijn, eigenaar FormLogic

FormLogic heeft meer dan 20 jaar consultancy ervaring met Objectif Lune software, zoals PlanetPress® software en de Connect®Technologie. Objectif Lune heeft naast het oude PlanetPress® de applicatie volledig opnieuw geschreven. Met html, CSS en JavaScript als basis is dit een behoorlijk krachtige oplossing geworden. Wat in een website kan worden gebouwd, kan nu ook in een document worden gemaakt.

Customer Communications Management software
De Connect®Technologie bestaat uit drie versies: PrintShop Mail ConnectPlanetPress Connect en het grote PReS Connect. De Connect software is afgeleid van Planet Press Suite en Pres Enhance. Het beste van beide pakketten is samengevoegd met als basis html, CSS en JavaScript. Veel CCM software converteert tegenwoordig documenten naar html om dit vervolgens naar de ontvanger te sturen. Denk hierbij aan responsive e-mails maar ook aan dynamische documenten zoals invulformulieren of aanvraagformulieren, al dan niet op een tablet.

Helpen met uw document managementprocessen in PlanetPress®
Bij FormLogic consulteren we in de Connect®Technologie de geautomatiseerde processen. Deze geautomatiseerde processen in PlanetPress® software variëren van het opvangen van print output via een virtuele printer, tot het samenvoegen en filteren van ASCII, XML of JSON-data.

Verbinden met databases in PlanetPress® voor de juiste data
Tijdens het bouwen van onze processen, gebruiken we vaak een database. Dit is praktisch omdat deze extra gegevensbron of opslagmedium voor stuurdata of procesdata zorgt. Doordat we deze database relationeel maken en de juiste sleutels configureren, krijgen we automatisch veel (management)informatie. Voordeel hiervan is dat we deze informatie later kunnen gebruiken voor analyses of bewijslast.

Waarom FormLogic voor PlanetPress®?
Aanpassingen in de huisstijl, een wettelijke wijziging op uw documenten of nieuwe documenten toevoegen. Het is dagelijks werk van de consultants van FormLogic.