De kortste weg naar perfecte communicatie

FormLogic Caribbean

Communicatieprocessen kunnen behoorlijk complex zijn en een organisatie aardig ontwrichten. Zowel intern tussen afdelingen onderling als extern naar klanten en leveranciers. Voor FormLogic Caribbean op Aruba is geen zee ons te hoog. Niet in Nederland en ook niet op Aruba. Met de juiste software, skills en service gaan organisaties die communicatief haperen, snel draaien als een tierelier. Met als bonus een fikse besparing op arbeidstijd!

Formlogic Caribbean is de kortste weg naar perfecte communicatie

Output Management

U verliest geen kostbare tijd meer met zoeken naar documenten. Al uw documenten staan veilig op één plek gearchiveerd. Gebruiksvriendelijke templates om effectief te kunnen communiceren. Efficiënte samenwerking met andere afdelingen. Fysieke archivering overbodig. Digitalisering ongestructureerde brieven en documenten. Geen ontevreden klanten vanwege miscommunicatie. Eenvoudige autorisatie voor medewerkers met het systeem.

Efficiënte processen

Wie veel klanten heeft, moet veel communiceren. Een goed werkend Customer Communications Management (CCM) systeem is daarbij onmisbaar want zonder een goede CCM-strategie gaat het mis bij het creëren, leveren, opslaan en opvragen van communicatiemiddelen. Het vertrouwen van klanten en omzet staan hierbij op het spel.

Dat moet u niet willen maar juist voorkomen.

Met de jarenlange ervaring welke FormLogic in Nederland heeft opgebouwd helpen wij onze klanten op Aruba dan ook met het inrichten van goede en efficiënte processen. U zult merken dat de gesprekken en oplossingen anders zijn. Doordacht, toekomst gericht en op uw organisatie afgestemd. 

Jay aan het woord

"Meer rendement door pragmatische aanpak"

Hi, ik ben Janine Dijkhoff-De Windt, maar u mag ook Jay zeggen. Voor FormLogic ben ik uw aanspreekpunt op de Nederlandse Antillen, standplaats Noord-Oranjestad. Maar ik ben meer dan dat. Ik ben hands-on en gedreven om stroef lopende communicatieprocessen in uw bedrijf weer te smeren zodat uw activiteiten als een trein gaan. Dat doe ik niet alleen maar samen met mijn collega's en specialisten uit Nederland. Dolf van Rhijn, founder, managing director en technisch architect CCM en DM van FormLogic is regelmatig op Aruba en staat ons graag ter plekke met raad en daad bij.
Jay-formlogic-caribbean
Janine (Jay) Dijkhof-De Windt
FormLogic Caribbean | Managing Director
Tel: +297 594 9025 | E-mail: j.windt@formlogic.eu