Industrieweg 116 | 5683 CG | BEST   085 760 2750

Customer Communications Management (CCM)

Customer Communications Management Voor organisaties die veel communiceren met klanten is Customer Communications Management (CCM) van levensbelang. Zonder een goede CCM-strategie zal creatie, levering, opslag en het opvragen van uitgaande communicatiemiddelen tot problemen en uiteindelijk het verlies van klanten kunnen leiden. En dat wil niemand.

Uitgaande communicatie zonder frustratie

Facturen, betalingsherinneringen, verzekeringspolissen, vrachtbrieven, direct mailings, productintroducties, documentatie, enz. die niet of onjuist worden verstuurd of zelfs kwijtraken in het systeem is een frustratie voor elke organisatie en haar klanten. Het maakt niet uit of deze communicatiemiddelen op papier, online of op film moeten worden verstuurd.

Om te voorkomen dat u blijft hangen in deze frustratie schakelt u FormLogic in. Want FormLogic is dé expert op het gebied van het automatiseren van deze documentstromen. Met de juiste software-oplossingen (en soms ook hardware-oplossingen) heeft u weer snel grip op uw CCM-strategie.

Closed Loop Communicatie (CLC) met track & trace

Organisaties die te maken hebben met een wettelijke bewijsplicht voor het versturen van hun communicatiemiddelen (bijv. pensioenoverzichten en juridische documenten) helpen wij met ‘closed loop-communicatie’. Deze CLC-oplossing garandeert de aflevering van uw communicatie bij de beoogde ontvanger. Dankzij de track & trace functie binnen deze oplossing kunt u altijd zien waar een bepaald document zich bevindt. 

Uiteraard is de CLC-oplossing ook van toepassing voor communicatie waarvoor geen wettelijke bewijsplicht is vereist maar waarvoor het wel zo wenselijk is. Denk hierbij aan enquêtes en brieven die via een postkamer of print-serviceprovider verstuurd worden.