jubileum 10 years expiernce in business

Jubileum 10 jaar

Het is inmiddels al weer 10 jaar geleden dat ik, Dolf van Rhijn, bij de Kamer van Koophandel binnen liep om FormLogic te starten. Een jubileum van 10 jaar, wat gaat de tijd gaat snel! In de afgelopen tien jaar hebben we samen een mooie tijd gehad om op terug te kijken want wat hebben we veel geleerd! We zijn uitgegroeid tot een bedrijf waarin de medewerkers centraal staan, zodat zij zich optimaal voor onze klanten kunnen inzetten. En dat wordt gewaardeerd!

Samenwerking

Tijdens ons jubileum kijken we terug naar de afgelopen 10 jaar. Daarin hebben we verschillende relaties gelegd met onze partners, leuke collega’s ontmoet welke ieder hun steentje hebben bijgedragen aan het succesvol bedrijf wat er nu staat. We hebben mooie en leuke klanten gekregen. Daar ben ik iedere dag dankbaar voor. Terugkijkend op deze tijd, geeft het mij energie om vooruit te gaan. Nieuwe ideeën en technologieën te omarmen. Samen met iedereen in en om FormLogic.

Carribean (Aruba, Bonaire en Curaçao)

Mijn droom, hét bedrijf in Nederland zijn welke de beste van de klas is op basis van kennis en expertise op onze vakgebieden output management, document management en customer communications management. Maar ook op de onderdelen als (cyber)security, EDI en software ontwikkeling. En dat brengen we nu zelfs naar de Carribean. Hoe gaaf is dat!

Toekomst

Als eigenaar van FormLogic hoop ik, samen met iedereen, FormLogic uit te kunnen bouwen tot een kennis centrum. Een naam in Nederland, Europa en de Carribean. Iedereen die met FormLogic op een manier verbonden is weet waartoe we in staat zijn. Laten we dat uitdragen. Laten we zorgen dat de wereld beter en efficiënter wordt door software en IT processen op de juiste manier te gebruiken.