lasernet-voor-uw-DM-en-CCM

Lasernet in de kern: software voor uw DM en CCM

Wij zijn trots dat we partner zijn van Formpipe, het bedrijf dat Lasernet heeft ontwikkeld. Lasernet heeft een ware revolutie teweeggebracht in documentbeheersprocessen. Lasernet is een innovatief product dat samenwerkt met uw ERP systeem. Wat uw ERP systeem ook is, onze consultants kunnen Lasernet implementeren Lasernet.

Lasernet in de kern

In de kern is dit software voor uw document management (DM) en customer communications management (CCM).

Automatiseren maakt het allemaal een stuk eenvoudiger… denk aan het ontvangen, sturen en distribueren van data en documenten naar meerdere kanalen. De eenvoud van Lasernet zit hem in de applicatie en de schermen zijn overzichtelijk. Daar waar je een functionaliteit verwacht bevindt deze zich ook.

Het maakt niet uit wat voor bedrijf of in welke branche, de behoefte aan gestroomlijnde en geïntegreerde informatie blijft toenemen. Overstappen van papieren documenten naar een digitale versie wordt zelfs in verschillende branches verplicht. Bijkomend voordeel hierbij is de enorme kostenbesparing en extra veiligheid.

Een win-win situatie voor zowel uw onderneming als voor uw klanten!

De kern van Lasernet is het vermogen uw documentstromen te automatiseren. Om u te laten zien hoe we deze processen kunnen stroomlijnen nodigen we u uit om onderstaande film eens te bekijken.

Het is een uitlegvideo speciaal voor u, zeker als u genoeg hebt van gedoe met documenten.